7 Eylül 2009 Pazartesi

Baş ağrılı insan yarım insan


Yaz bitti neredeyse ama etkisi geçmiyor.

Hala parası bol bir millet olmalıyız ki deliler gibi klimayı köklüyoruz bütün kapalı mekanlarda. Sanki sigara içme yasağı gibi her kapalı mekanda ortalama 16 derecede soğuk hava zorunluluğu var. Böyle olunca dışarıda deli gibi terleyip sonra buz gibi mekanlara dalınca şansı olanlar nezle ya da hafif grip benim gibi bahtsızlar da sinüzüt işkencesine teslim oluyor.

Sinüzit belası yüzünden ameliyat oldum ama yaz ayları hala kabusum olmaya devam ediyor.

Sinüzit ağrısı yüzünden her gün iki adet baş ağrısı ve biner miligramlık antibiyotikerle kendimi zehirliyorum. Üstelik doğru dürüst nefes alamadığım için ağrının da etkisiyle gece erkenden balyoz yemiş gibi uyuyor sabah aynı yorgunlukla uyanıyorum.

Suni iklim değişiklikleri işte bünyede böyle hasara sebep oluyor. Demiyorum klima kötü, tam tersi hakikaten hayat kurtarıyor. Ama ortamı buzhaneye çevirmeye de gerek yok herhalde. Normal oda ısısında da tutabiliriz herhalde ortamı, 21-22 derece gibi ?

Bu yüzden yaz bitsin istenir mi ya ? Haksızlık..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

gel bence sen klimaları elleme. benim sana tavsiyem ölü denizdir.
aynı dertten bende çekiyordum. Ölü deniz olması şart değil. 7 veya 8 metre tüpsüz dalış yaptım. Su yüzüne çıkarken iltihaplar kendi kendine basınçtan patlamıştı. Bence denemelisin. O zamandan beri sinüzit derdim yok.

Uyumsuz dedi ki...

bu tüplü dalma şehir efsanesi oldu artık. Sinüzitleri boşaltmak kolay, doktora gidiyorsun o da iki saniyede vakumla çekiyor. Ama gel gör ki biraz terle, klimalı ortam anında dolduruyor o depoyu gene. Olan benim baş ağrılarına oluyor yaw ühü yeter :)

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun.
ben şehir efsanesi olayını bilmiyordum bak. Sanırım efsaneyi ben başlattım:))))

ipex dedi ki...

kabusumdur sinüslerim, kafayı sallayınca içerisi su doluymuş gibi bıngıl bıngıl bi ses gelir ya! zaten ağırlaşır kafa, yerinden kalkmaz olur... saçını kurutmadan sokağa çıkabilenlere hep haset dolmuşumdur... bak şimdi düşününce bile başım ağrıdı :(( geçmiş olsun tez zamanda...

Uyumsuz dedi ki...

ipex, aynen ya, aynen. O baş sallayınca bıngıl bıngıl bende cız cızzz yakıyor. Oturup kalkarken benimle birlikte hareket eden iltahaplar deli gibi canımı yakıyor. Adi klimalar !!

Uyumsuz dedi ki...

Creep hemso, teşekkür ederim. Ne bilim dalgıçlık geçmişi olan herkes anında bu teklfi sunuyor. O kadar tecihazat ve egitime girene kadar giderim doktora hüüüüp diye çeker yaw bosver hehehe

Nalan Göksu dedi ki...

Ofisteki klima canavari kim acaba?:)
Ya bas agrisi ile uyanmak ne kabus bi seydir...

Pelin'im oglenleri gel bak , benim ev yogurt gibi:)

LinkinPark sefa dedi ki...

Sadece klimalar degilki ama baya bi şey başını agrıtıyo insanin bende baş agrısını cok cekenlerden biriyim.Baş agrısı ceken yoldaşlarıma acil şifa diliyorum :)

LoLLa dedi ki...

hhooff yaaa sinuzit berbattir :(
gecmis ola tez elden

muckks

Adsız dedi ki...

http://iksirsifa.blogspot.com/
inceleyin derim bence....