30 Nisan 2008 Çarşamba

Avusturyalilar manyadı

Zaten Hitler yüzünden sabıkalılar diyeceğim ama onu da yüceltip bağrına basan Alman halkıydı. Yine de Kastamonu boyutundaki ülkeden Mozart gibi olumlu dahiler gibiler çıktığı gibi yaşlılar acı çekiyor, yazıktır bahanesiyle kırk küsür hastayı öldüren cellat hemşireler de yine bu ülkenin eseri. Yalnız son vaka Josef Fritzl dünya kriminal tarihinde bir ilki başararak aynı zamanda Avusturya'nın manyak dolu olduğunu kanıtlamış oldu.


11 yaşından beri tecavüz ettiği kızına artık ne gözle bakar olmuş ki kızcağızı 18 yaşına bastığı yıl özel tasarladığı bodruma kilitleyip bir de kıza veda mektubu yazdırıp evden kaçtı gibi göstermiş. Gerçi kız o yaşa kadar çektiklerinden dolayı zaten bir kaç kere gerçekten kaçtığı için bu seferki yalancı çoban hikayesi onun yirmidört yılına mal olmuş. Okuduklarım, izlediklerimden sonra V.C. Andrews'ün Çatı romanındaki miras uğruna çocuklarını yıllarca evin çatısında gizleyen anne gözümde adeta azizleşti.

Adam sürekli tecavüz etmiş, kız sürekli doğurmuş, çocukların yarısı yukarıda yarısı gün ışığı görmeden bodrumda, ne bu ya ? Üstüne yeni bir Hannibal Lector filmi de çekilir, bu çocuklardan da Charles Manson'ı aratmayacak katiller de çıkar. Bu kadar sapıkça malzemenin bir arada sunulduğu başka bir ruh hastalığı boyutu duymadım, bilemedim..

3 yorum:

JoA dedi ki...

insanın kanını donduruyor bu haber gerçekten. kaç gündür aklıma geldikçe kovmaya çalışıyorum, midem bulanıyor. ama "kastamonu kadar ülke" dedin ya, artık bu haberi ne zaman hatırlasam gülmeden duramayacağım. çok yaşa sen:)

Uyumsuz dedi ki...

Tutup da Kastamonu haritasiyla Avusturya haritasını mı kıyasladın be kadın diye sorsan yanıtım kem küm olur tabi :) Ama deli olunmayacak gibi degil ki, bu igrencligin bir ötesi adamın o çocukları kızartıp yemesi olurdu herhalde !! neyse gülmiyim :))

Goksu dedi ki...

HOST...HOSTT! diyebiliyorum sadece...