30 Ocak 2009 Cuma

Yakınlarda hep birinin olmasının faydası

Televizyondaki kozmetik ürün reklamında " Kaz ayağı görünümünden kurtulun" sloganını duyunca o da nesi diye atladım. T bölgesinden sonra yeni bir keşif mi oluyor derken " Göz kenarındaki kırışıklıklar yandan bakınca kaz ayağına benzer ya o yüzden öyle deniyor" açıklaması geldi.

"Hımm peki" dedim

" Ansiklopedik şeyleri sen biliyorsun, ben de böyle sosyal konuları" diye tesellisi geldi hemen ardından.

İki yıl önce birlikte Paris'te dolanırken " Vay, Cartier'e bak kocaman mağazası varmiş." diye atladığında ben " Cartier ne ya ?" diye saf saf sormakla onu dumura uğrattığımı anımsayınca kesinlikle bu sefer ona hak verdim.

Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki siyah, beyaz ve melez ırkın nüfus içindeki dağılımını bilen uzaylı mı olmak yoksa dünyada ünlü mücevher firmalarını yakından takip eden biri mi olmak doğrusudur diye bir ayrım yok elbette.

Ama güzel olan iki farklı karakterin böyle yanyana durup birbirlerine bilgi beslemesinde arka çıkmaları sanırım :)

6 yorum:

JoA dedi ki...

çok haklısın. bu zamana kadar saçma sapan fırsatlardan yararlanıp dalga geçtiğim, küçümsediğim herkesten özür diliyorum bu vesileyle. ciddiyim. "ben kimim ki" demeyi öğrendiğimden beri çok ciddiyim hatta.

kendimi çok iyi hissetmemi sağladı bu yazı ya:) terapötik bişiiiiii

Uyumsuz dedi ki...

nasıl yaa, anlat anlat :)

JoA dedi ki...

ay anlatamam, çok utanıyorum. hem yeter bana bu kadar terapi yahu:))

Adsız dedi ki...

beterin beteri var : çooooook yakından tanıdığım birisi "kaza yağı" da ne ola ki diye düşündü kısacık bir süre için dahi olsa...

Feride Nizamettin dedi ki...

ah ah biz de geçen cumartesi yüzümüzün sarkmaya başladığından bahsetmeye başladık ama sanırım bu derdin öyle afili bir "kaz ayağı" adı yok, bariz sarkma :)

çok güzel bir dostluk yazısı olmuş bu arada..

Adsız dedi ki...

Amateure Girls

free xxx flash games

Geile Girls