11 Mart 2009 Çarşamba

uydurukçu Darwin

Eveeet, iki asırdır doğru sandığımız bir gerçeğin yalan olduğunu yine büyüklerimiz sayesinde öğrenmiş olduk. Darwin bir yalancıdır; milyonlarca yıllık değişime maruz kalmış gezegenimizde ilk günden bu yana var olan tüm canlılar değişime karşın ayakta kalarak hiç değişmeden aynen süregelmişlerdir.

Güneş de zaten balçıkla sıvanabilecek kadar kıytırık bir güç kaynağıdır.

Hazır 200 yaşındaki bilgine " kapak olmuşken " Galapagos adasını da gidip bombalayalım ki ortalıkta yanıltıcı delil falan kalmasın !

12 yorum:

Basak dedi ki...

of ki ne offff... işte iş buralara dayandı...

bence antropoloji bölümleri de kapatılmalı ki tam olsun... doğal tarih müzeleri de kapatılmalı diyecem ama malesef bizde yok (ha bir tane var Ankara'da , içinde dinazor falan olan, mta'da, ama yıllardır bakım (!) nedeniyle kapalı...

Adsız dedi ki...

çok rica ederim... "ölmüş adamla mı uğraşacağız" yahu bir de!

bu gibi haberleri bloga taşıyan zihniyeti kınıyor, tübitak'ı ayakta alkışlıyorum. boşa kafa karıştırmamak lazım, insanlar "bildikçe" oy vermeyebilirler!

(biraz daha şişmeye gidiyorum, günün gazetelerini okuyacağım daha....)

Uyumsuz dedi ki...

Di mi ama ? Elalemin meclisi tarihe el atıp soykırım kararları çıkarırken tarihi tarihçilere bırakalım diyoruz ama bilim denen şey politikalarca yönetilmesi gereken bir olgu oldugu için ülkenin en önemli bilim enstitüsü başbakanlığa bağlı olmalı ki halkı yanıltığı ilim ve bilim yönlendirmeli yapılmamalı. Aman bir de insanlık aydınlanır, akıllanır falan kaybederiz tüm değerleri..

Basak dedi ki...

doğru söze ne denir? her gün dumurlar alamine uyanmaktan yorgun düşüyorum ben artık. gülünecek, umursanmayacak tarafı kalmadı olan bitenin...

JoA dedi ki...

darwin aslında türktü. gerçek adı cihan darvan idi. ama küçük yaşta kaçırılıp devşirildi. yine de özünü unutmadı fakat büyük baskı yaşadı. bu yüzden de hiç konuşamadı. o da dünyadan intikamını kuramlarıyla aldı. aslında bir nevi acıların çocuğuydu o. annesi o doğarken ölmüştü. babası sarayın arabacıbaşısının emrinde çalışıyordu. bir gece ansızın kaçırılıverdi yuvasından. bu işi de üvey annesinin organize ettiği söylenir. falan filan

alın size darwin'i kapak yapacak hikaye!
:-PPPPPPPP

Uyumsuz dedi ki...

olmadı Joa, bence sen de uyduruyorsun. Dediğin gibi olsaydı bırak Bilimteknik dergisini Cihan Darvan yüz Türk büyüğü kitabı başta olmak üzere İlkokul Fen Bilgisi, Lise biyoloji kitabı ve hatta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitaplarını bile o nur yüzüyle süslerdi. Yoo dostum yoo, kandıramazsın bizi, Darwin bir kafirdi, asla Türk olamaz o !

Adsız dedi ki...

hurafe bunlar hurafe...
kimin maymundan geldiği son derece belli halbuki!

Goksu dedi ki...

:)Diyecek bi sey bulamadim...

Basak dedi ki...

hahahaha:) alemsiniz , güldüm çok. hoş ağlasam daha iyi olacaktı sanırım...

Uyumsuz dedi ki...

Başak, akıl sağlığımızı ki şu son 4-5 yıldır ülkedeki metamorfoz yüzünden oldukça yıprandı kendisi, koruyabilmek için ancak böyle işte, sen de durma katıl bize ;)

ckml dedi ki...

yavaş yavaş hükümet özgürlüğümüzü de elimizden alacak...
yavaş yavaş...

Basak dedi ki...

Kemal gibi düşünüyorum, derdim ondan. Yakında evinin içinde ne yaptığına da karışacaklar, gülmene, yediğine, içtiğine, okuduğuna.... yavaş yavaş...